«Майстерліфт» проводить акцію для ОСББ и ЖБК

Компанія Майстерліфт проводить акцію для ОСББ та ЖБК

При укладанні договору – перший місяць технічного обслуговування ліфтів – безкоштовно!

Також, для нових клієнтів, ми пропонуємо безкоштовно провести технічний огляд ліфтового обладнання на випадок необхідності виконання капітальних ремонтів, модернізації або заміни ліфтів, із складанням відповідного дефектного акту.

акція місяць технічного обслуговування ліфтів ОСББ

Обслуговування ліфтів для ОСББ та ЖБК

«Майстерліфт» також проводить технічний огляд ліфтів, для перевірки необхідності проведення ремонту. Наші експерти проводять консультації з питань функціонування ліфтів, а також по отриманню ОСББ та ЖБК необхідного пакету документів по ліфтовому обладнанню.

Крім того, для ОСББ та ЖБК, які укладуть в період дії акції угоди на виконання технічного обслуговування ліфтів, виконання технічного огляду ліфтового обладнання акредитованими спеціалістами нашої електротехнічної лабораторії із внесенням всіх необхідних записів до паспорту ліфта, виконується також безкоштовно.

Найкращій варіант для ОСББ по зниженню витрат на обслуговування ліфтів – це обрання більш відповідної до ваших вимог програми обслуговування ліфтів. Звертайтесь в «Майстерліфт» і ми запропонуємо вам програми часткового або регулярного обслуговування.

Акція діє до 01.04.2018 року.

За більш докладною інформацією звертайтесь до нашого комерційного відділу:
Тел. +38 (044) 498 43 32