«Майстерліфт» розпочав технічне обслуговування ліфтів ОСББ «РАДУНЬ-1»

сервіс ліфтів київ

Технічне обслуговування ліфтів у будинку з ОСББ «Радунь-1» у Деснянському районі Києва з 1 січня 2018 року здійснює компанія «Майстерліфт». ОСББ отримає повний комплекс відповідних послуг із сервісу ліфтів та переваги роботи з нашою компанією.

ОСББ «Радунь-1» — об'єднання власників багатоповерхового будинку по вул. Радунська, 2/18 (ж/м Троєщина), у якому працює 3 ліфти. З початку року технічне обслуговування ліфтового господарства буде здійснювати компанія «Майстерліфт».

Сервіс буде здійснюватися відповідно до «Положення про технічне обслуговування ліфтів» та інших чинних в Україні норм та правил.

У рамках співпраці мешканці будинку отримують всі переваги роботи з «Майстерліфт»: надійність, оперативність, висока якість робіт, застосування на об'єкті новітніх технологій та обладнання, а також індивідуальний підхід у вирішенні поставлених завдань.

В обслуговування входить, у тому числі, низка регламентних робіт, спрямованих на усунення аварійних ситуацій та несправності ліфтів. При цьому нагадаємо, ми приділяємо значну увагу попередженню та мінімізації можливих несправностей.

Ми раді новому співробітництву та сподіваємося на довгострокове партнерство з ОСББ «Радунь-1»!

 

Детальніше про обслуговування ліфтів для ОСББ та ЖБК
Дізнатися більше про наш досвід роботи