Неочікувані рішення для кнопок в ліфті – це дивовижно!

Ліфт з кнопками, які зручно натискати ногами, якщо руки зайняті – таке незвичайне рішення застосоване в деяких ліфтах.

обслуживание лифта киев

Бувають ліфти, де кнопки поверхів треба натискати до того, як ви увійдете до кабіни – тобто ви не просто викликаєте ліфт, а вказуєте, на який поверх ви збираєтесь їхати. Такі рішення зустрічаються, наприклад, у ліфтах київських бізнес-центрів. Таким чином, у кабіні ліфта зовсім немає кнопок, окрім сигнальних.

Інші рішення – спеціальні сигнальні кнопки біля підлоги. Таке рішення застосовується з розрахунку, якщо пасажир з будь-яких причин не може дотягнутись до верхньої панелі. Наприклад, йому стало погано. Така технологія може врятувати чиєсь життя!

сервис лифтов киев

Та зовсім інша річ – кнопки, які можна натиснути ногою! Чудово працює, коли у вас зайняті руки.

Особливо актуальне таке рішення у ліфтах та об’єктах, де грузи перевозяться достатньо часто.  А втім, це зручно і для житлових будинків з ліфтами – кожен з нас частенько їде з дому або піднімається на свій поверх з пакети, коробками або, наприклад, несучи на руках дитину.

сервис лифтов в Киеве троещниа

Нагадаємо, що компанія «Майстерліфт» здійснює технічне обслуговування ліфтів різних типів – для житлових будинків, готелів, медичних закладів, а також приватних будинків та котеджів, у яких встановлено ліфт. Для різних об’єктів підходять різні набори послуг із сервісу ліфтів.

Ві можете обрати програму обслуговування ліфтів, яка найкраще підходить для вашого об’єкта.

Також ви можете звернутися за консультацією до спеціалістів «Майстерліфт», котрі допоможуть визначити підходящу програму.