Ліфти для приватних будинків: особливості та характеристики

Наявність ліфтів в приватному будинку завжди було ознакою статусу і достатку його жителів. Тепер ліфти встановлює все більша кількість людей, і така конструкція стає затребуваною та життєво необхідною.
У будинку з декількома поверхами домашній ліфт стане бажаним, зручним і практичним пристроєм. При наявності в будинку декількох поверхів і підземного гаража ліфт буде незамінним механізмом, який допоможе зберегти сили і зберегти час його мешканців.

Приймати рішення про встановлення ліфтів можна, як під час будівництва, так і в завершеному будинку. Для монтажу обладнання не потрібно проектування додаткових підсилювальних конструкцій. Підйомник можна встановити, як всередині будівлі, так і зовні. Такий ліфт не тільки не зіпсує фасад будівлі, але і додасть йому модний і сучасний вигляд. За своїм принципом роботи механізмів, ліфти бувають:

  • пневматичний;
  • електричний;
  • гідравлічний.

lift dlya chastnogo doma

Серед найбільш затребуваних і популярних механізмів виділяють ліфти з гідравлічним принципом роботи. Гідравлічні конструкції в умовах приватного будинку відмінно себе зарекомендували і для такого успіху є ряд причин:

  • ліфти пересуваються безшумно;
  • для підключення немає необхідності в додатковій проводці;
  • з урахуванням інтер'єру будівлі або кімнати, можливо, підібрати індивідуальний дизайн кабінки.
Важливу роль при виборі ліфта грає його вантажопідйомність. Для приватних будинків потужність підйомника починається від 100 кг і закінчується на 360 кг. Таким чином, ліфти розраховані на 4-х середньостатистичних людей.

lift v chastnyj dom

Вимоги для установки ліфтів

Котеджні ліфти надійні і безпечні в експлуатації, а також прості в монтажі та установці. При цьому, для установки і налаштування роботи ліфта приватного будинку спеціальних дозволів не потрібно. Необхідно пам'ятати, що монтаж будь-якого ліфта – справа відповідальна. Без спеціальних знань і навичок встановити конструкцію досить важко, тому рекомендуємо звертатися за послугами до перевірених професіоналів.

Для економії простору в будинку, як правило, використовують ліфти невеликих габаритів. У більшості випадків, підйомник не має машинного відділення, а всі необхідні елементи приводу розміщуються компактно в шахті або на кабінці. Головне увагу розробники ліфтів приділяють питанням безпеки механізмів, тому їх можна вважати еталоном надійності і міцності.

Основні відмінності ліфтів для приватних будинків

На відміну від звичайних ліфтів, ліфти в приватних будинках володіють наступними параметрами і особливостями:

  1. Розробляються з використанням інноваційних технологій;
  2. Мають економне енергоспоживання;
  3. Працюють в автономному режимі при перебоях з електрикою;
  4. Відрізняються невеликою вагою і компактними розмірами;
  5. Поміщаються в мінімальні габарити шахти;
  6. Надійні і довговічні;
  7. Прості і зручні у використанні.

Компанія Мастерліфт давно займається установкою і обслуговуванням ліфтів і допоможе задовольнити Ваші найвищі вимоги і запити.