Як відремонтувати ліфт за допомогою програми співфінансування ? Чи є ще запитання на яких немає відповіді.

ml banner news 150121 ua

За останні три роки ТОВ «Майстерліфт» виконала більше 70-ти капітальних ремонтів ліфтів у місті Києві за програмою співфінансування.

Сьогодні ми розповімо Вам, що потрібно для участі, та успішної реалізації даної програми.

Відповідно до законів України "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку", "Про місцеве самоврядування в Україні", Комплексної цільової програми підвищення енергоефективності та розвитку житлово-комунальної інфраструктури міста Києва на 2016 - 2020 роки, затвердженої рішенням Київської міської ради від 17 березня 2016 року N 232/232, та з метою забезпечення співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках міста Києва за рахунок коштів бюджету міста Києва та коштів співвласників багатоквартирних будинків, наразі є можливість відремонтувати ліфти.

Міська програма співфінансування поширюється на багатоквартирні будинки у місті Києві, які експлуатуються більше десяти років, та передбачає співфінансування робіт у будинку у відсотковому розмірі очікуваної вартості робіт за рахунок коштів співвласників багатоквартирного будинку 5% та решти вартості робіт – за кошти бюджету м. Києва у розмірі 95%.

Що це означає? Та все доволі просто. Не залежно від форми власності, чи то ОСББ, чи ЖБК, або навіть комунальний дім, співласники (мешканці) можуть відремонтувати свої ліфти всього за 5% від суми вартості ремонту. І це не казка. Програма працює. Треба всього на всього зібратись мешканцям та вирішити що потрібно взяти участь у програмі, та подати заявку до Керуючої компанії. Далі існує певна процедура, на перший погляд складна, але ії пройшли вже сотні будинків по місту Києву, та відремонтували свої ліфти.

Компанія Майстерліфт має великий досвід виконання програм, та досвід супроводження клієнтів. Ми надамо Вам професійну консультацію, та допоможемо на всіх етапах програми.
Звертайтесь зараз, не гайте часу.