Фахівці «Майстерліфт» здійснили нові ремонти ліфтів у Подільському районі

Компанія «Майстерліфт» здійснила ремонт ліфтів у Подільському районі. Ремонтні роботи закінчили у будинках за адресами Захарівська, 3-А і Гонгадзе, 32-Г.

ремонт ліфтів у Подільському районі, Захарівська, 3-А і Гонгадзе, 32-Г

 

Фахівці компанії здатні виконувати роботи будь-якої складності капітального характеру по відновленню повного або близького до повного ресурсу ліфта шляхом заміни або ремонту вузлів та деталей, функціональні характеристики яких погіршилися у результаті тривалого зносу, вандалізму або форс мажорних обставин.

Зазначимо, що «Майстерліфт» продовжує роботи щодо підвищення якості надання послуг своїм клієнтам. У рамках даної діяльності ми на системній основі впроваджуємо офіційну «Політику у сфері якості компанії «Майстерліфт».

На сьогоднішній день компанія «Майстерліфт» — це сучасне підприємство, що володіє значним потенціалом і здійснює сервісне обслуговування ліфтового обладнання. Метою нашої компанії є здійснення сервісного обслуговування ліфтового обладнання на найвищому рівні. У зв'язку з цим, ми повідомляємо про продовження впровадження Політики в області якості.

 

Детальніше про послуги компанії «Майстерліфт»