Майстерліфт завершив ремонт ліфтів в будинках за адресами Маршала Гречка, 4 та Драйзера, 30-А

У будинках за адресами Маршала Гречка, 4 в Подільському районі та Драйзера, 30-А у Деснянському районі Києва фахівці «Майстерліфт» завершили ремонт ліфтового обладнання.

ремонт лифта осбб

Раніше ми повідомляли про завершення ремонтних робіт у будинках за адресами Драйзера, 20-А та Сальського (Котовського), 43.

Також нагадаємо, що на нашому сайті тепер можна залишити заявку для попереднього розрахунку вартості обслуговування ліфтів. Для цього необхідно надати основну інформацію про ваш об’єкт та ліфт — це легко зробити за допомогою форми, розміщеної на нашому сайті. Ваш запит отримає наш комерційний відділ, а після обробки інформації з вами зв’яжуться наші менеджери.

«Майстерліфт» надає послуги з підбору, встановлення та технічного обслуговування ліфтів, а також їх ремонту, модернізації або заміни. Нас відрізняє великий досвід роботи в цій сфері, власної команди професіоналів, технічної бази та краще співвідношення ціни та якості послуг.

Ми працюємо з девелоперами житлових комплексів, ОСББ та ЖБК, з комерційною нерухомістю (БЦ, ТРЦ, готелі), а також з адміністративними будівлями і медустановами.

Раніше ми повідомляли, що «Майстерліфт» здійснив ремонтні роботи у будинках за адресами Бальзака, 88-А та Гонгадзе, 12