Плани компанії «Майстерліфт» на 2018 рік

У планах компанії на 2018 рік розвивати нові співробітництва, підвищувати кваліфікацію співробітників, впроваджувати нові технології у роботі, а також удосконалювати якість послуг, серед яких технічне обслуговування, ремонт, встановлення та монтажу ліфтів.

Майстерліфт монтаж ліфта

Підсумки-2017

Нагадаємо, що у 2017 році «Майстерліфт» продовжив розвивати співпрацю з партнерами, серед яких — власники комерційних будівель, керуючі компанії, а також житлові будинки з ОСББ і ЖБК.

Восени за Програмою соціально-економічного розвитку столиці на 2017 рік ми завершили капітальний ремонт 48 ліфтів у Деснянському районі та 25 ліфтів у Подільському районі Києва. Крім того, компанія підписала нові контракти з житловими будинками з ОСББ і ЖБК, продовжила роботу з технічного обслуговування ліфтів, встановлення, монтажу ліфтів і сервісу ліфтового обладнання в адміністративних будівлях та мед.установах.

Минулого року «Майстерліфт» отримав Сертифікат управління якості ISO 9001: 2015, що стосується монтажу, налагодження, модернізації, обслуговування підйомно-транспортних механізмів у сфері будівництва та житлово-комунального господарства. Сертифікат підтвердив високий рівень послуг нашої компанії у зазначених напрямках.

 

Плани-2018

У 2018 році «Майстерліфт» має намір підвищувати рівень сервісного обслуговування ліфтів, ремонту ліфтового обладнання різної складності, монтажу ліфтів, а також рівень професійної підготовки технічних фахівців.

Висока кваліфікація персоналу — один iз принципів роботи нашої компанії. У зв'язку з цим підвищення рівня професіоналізму фахівців і розкриття потенціалу кожного співробітника також буде у пріоритеті в поточному році.

 

У наших планах послідовне впровадження та реалізація прийнятих минулого року Принципів роботи компанії, серед яких, у тому числі, використання новітніх технологій і обладнання.

 

Ми плануємо посилити нашу конкурентоспроможність, відповідаючи сучасним міжнародним стандартам та інтегруючи процеси в компанії у єдину систему управління і контролю. Крім того, ми націлені на довгострокову, взаємовигідну та конструктивну співпрацю з нашими постачальниками і партнерами, що на сьогоднішній день також залишається однiєю з наших переваг.

Нарешті, серед найважливіших планів на 2018 рік, як і раніше, — перевершувати очікування наших клієнтів! Керівництво і фахівці компанії докладатимуть максимум зусиль для впровадження цього принципу. Ми досконально вивчаємо запит клієнта, технічні вимоги проекту і пропонуємо ефективні рішення на основі новітніх технологій, за розвитком яких уважно стежать наші експерти.