Майстерліфт завершив ремонт ліфтів за адресами Радунська 46-Б та Захарівська, 2

У будинках за адресами Захарівська, 2 в Подільському районі Радунська 46-Б у Деснянському районі Києва фахівці «Майстерліфт» завершили ремонт ліфтового обладнання.

remont lifta

Раніше ми писали про ремонт ліфтів за адресами Закревського, 41-А та Наталії Ужвій, 8-А, Бальзака, 88-А та Гонгадзе, 12, Драйзера, 20-А та Сальського, 43, Маршала Гречка, 4 та Драйзера, 30-А.

Також нагадаємо, що на нашому сайті тепер можна залишити заявку для попереднього розрахунку вартості обслуговування ліфтів. Для цього необхідно надати основну інформацію про ваш будинок (або інший об’єкт) та ліфт. Запит отримає наш комерційний відділ, а після обробки інформації з вами зв’яжуться наші менеджери.

«Майстерліфт» надає послуги з підбору, встановлення та технічного обслуговування ліфтів, а також ремонту ліфта, модернізації ліфта або заміни ліфта. Нас відрізняє великий досвід роботи в цій сфері, власної команди професіоналів, технічної бази та краще співвідношення ціни та якості послуг.

Ми працюємо з ОСББ та ЖБК, девелоперами житлових комплексів, з комерційною нерухомістю (БЦ, ТРЦ, готелі), а також з адміністративними будівлями і медустановами.