«Майстерліфт» здійснив ремонт ліфтів за адресами Бальзака, 88-А та Гонгадзе, 12

Компанія «Майстерліфт» повідомляє про завершення ремонту ліфтів у будинках за адресами Бальзака, 88а у Деснянському районі та Гонгадзе, 12 в Подільському районі Києва.


обслуговування ліфтів баьзака

Фахівці компанії «Майстерліфт» здійснюють не тільки ремонтні роботи, але і інші види регулярного технічного обслуговування ліфтів, а також модернізацію ліфтів.

Крім того, вони виконують будь-які складні роботи капітального характеру з відновлення повного або близького до повного ресурсу ліфта шляхом заміни або ремонту вузлів та деталей, функціональні характеристики яких погіршились у результаті тривалого зносу, вандалізму або форс-мажорних обставин.

Раніше ми повідомляли, що «Майстерліфт» здійснив ремонтні роботи у будинках Подільського району Києва за адресами Гречко, 11А, Свободи, 1А і Гонгадзе, 20Д.

 

Детальніше про Обслуговування ліфтів для ОСББ та ЖБК

 

Крім того, компанія надає послуги з встановлення та заміни ліфтового обладнання. На даний момент в обслуговуванні компанії «Майстерліфт» - понад 3000 одиниць ліфтового обладнання у всіх районах міста Києва.

Для будинків ОСББ або ЖКБ ми пропонуємо програми часткового або регулярного обслуговування ліфтів – це кращий варіант для ОСББ зі зниження витрат на обслуговування ліфтів при високій надійності та оперативності сервісу.